Maten i mötet

Bra mat och dryck är en avgörande del av upplevelsen vid ett evenemang, möte eller mässa. Vi skapar passande mat och dryck för alla tillfällen. Vi är med dig hela vägen, från de inledande samtalen 

om hur mat och dryck kan bidra till helhetsupplevelsen till genomförandet. Vi projektleder allt som är kopplat till matupplevelsen och skräddarsyr mat och dryck efter dina önskemål.

Bra mat och dryck är en avgörande del av upplevelsen vid ett evenemang, möte eller mässa. Vi skapar mat och dryck med gastronomiska förtecken för alla tillfällen. Vi är med dig hela vägen, från de inledande samtalen om hur mat & dryck kan bidra till helhetsupplevelsen till serveringen vid eventet. Vi projektleder allt kopplat till matupplevelsen och skräddarsyr mat & dryck efter era önskemål.  

 

Vår matfilosofi

Vi lagar mat med hållbara råvaror. Vi har skogen och naturen runt hörnet från Scandinavian XPO och hämtar vår inspiration och smakpalett från den. Rätterna tar gärna avstamp i svenska smaker. Vi lagar vällagad och modern mat från grunden som är välkomponerad och vacker. Vi jobbar med medvetet valda råvaror utifrån säsong. Maten vi serverar är en glädje för både kropp och öga. Den ger energi och är smakrik. Den bidrar på bästa sätt till gästens totalupplevelse. 

Noggrant utvalt

Vi skapar lika gärna storslagna banketter som en riktigt härlig frukost med det godaste kaffet. Vi är noga med detaljerna. Och har därför provsmakat oss igenom många koppar kaffe för att kunna välja det godaste. Vi har provsmakat, provbakat och provlagat många rätter för att komma fram till det vi vill servera. Det är noggrant utvalt, av oss. 

Noggrant utvalt

Vi skapar lika gärna storslagna banketter som en riktigt härlig frukost med det godaste kaffet. Vi fokuserar på detaljerna. Och har därför provsmakat oss igenom många koppar kaffe för att kunna välja det godaste kaffet. Samma sak med brödet till frukostfrallan, och den lagrade svenska osten till frallan och det gröna tillbehöret på samma fralla. Vi har provsmakat, provbakat och provlagat många rätter för att komma fram till det vi vill erbjuda er. Det är noggrant utvalt, av oss. 

Galamiddag eller AW

Vi har stor erfarenhet av olika typer av event. Vi vill bidra till att skapa den känsla du vill förmedla. Står samtalet i centrum dukar vi borden och väljer meny efter det. Är det viktigare att gästerna ska kunna umgås på ett avslappnat sätt kan ett stående mingel med härlig finger food vara det som får dina gäster att minnas kvällen. Är det en middag med talare och scenprogram, då anpassar vi miljö och meny efter det. Sobert eller spektakulärt? Galamiddag eller en AW? Vi har kunskapen om hur mat och dryck adderar värde utifrån dina mål med eventet. 

a

”Vår serviceambition är lika hög som kärleken till mat, dryck och värdskap”

Johan Stridh

Platschef