Granne med skogen och flyget

Scandinavian XPO ligger bredvid Nordens största flygplats Arlanda vilket gör det idealiskt att lägga alla slags mässor, event, möten, galor, konferenser, kongresser samt musikarrangemang på Scandinavian XPO. Great Events Catering  är exklusiv leverantör av all mat och dryck i anläggningen. Vår ambition är att mat och dryck ska förstärka ditt budskap med mötet, mässan eller eventet. 

Vi vill skapa mat och dryck som bidrar till helhetsintrycket för gästerna. Tack vare flexibla lokaler är möjligheterna många! Långbord, runda bord, ståbord. Stående mingel, gående lunch, sittande middag. Fördrink på en plats, middag i en annan miljö och kaffet däremellan. Vill du veta mer? Boka in ett möte och kom och prata mat och dryck med oss.

 

Scandinavian XPO ligger bredvid Nordens största flygplats Arlanda vilket gör det idealiskt
att hantera alla slags mässor, event, möten, galor, konferenser, kongresser samt musikarrangemang. Vi ansvarar för mat & dryck på alla evenemang på Scandinavian XPO. Vi hjälper till att skapa den miljö och känsla ni vill ha på ert event. Tack vare flexibla lokaler går, i princip, allt att lösa! Långbord, runda bord, ståbord. Stående mingel, gående lunch, sittande middag. Fördrink på en plats, middag i en annan miljö och kaffet på ännu en ny plats. Allt är möjligt! Vill du veta mer? Boka in ett möte och kom och prata mat och dryck med oss. Det är det bästa vi vet nämligen.

En ny mötesplats

Vi är stolta över att få ansvara för mat och dryck på Sveriges nya mötesplats på över 40 000 kvadratmeter med tre mässhallar, sköna loungemiljöer, hotell, eventytor och konferensrum. Konferensavdelningen består av ett 15-tal konferensrum. 

Inredningen går i harmoniska färger, är en inspirerande naturnära miljö och erbjuder den senaste tekniken. Generöst tilltagna gemensamhetsytor ger möjligheter till både stora och små samlingar i en rad olika konfigurationer. Skyboxen ger en extra ordinär känsla som inbjuder till unika möten och middagar.

Vi är stolta över att få ansvara för mat och dryck på Sveriges nya mötesdestination på över 40 000 kvm som innehåller tre mässhallar, men också sköna loungemiljöer, hotell, eventytor och konferensrum. Konferensavdelningarna består av ett 15-tal konferensrum samt två större rum. De är inredda i sköna färger och erbjuder den senaste tekniken. Generöst tilltagna gemensamhetsytor ger möjligheter till både stora och små samlingar i en rad olika konfigurationer. I Skyboxen finns alla möjligheter till ett annorlunda mingel eller middag med flygplatsens ljus och rörelse som fond.