Välkommen till Great Events Catering XPO

År 1962 startade Åke Johansson en självservering och en ölbar i gamla S:t Eriksmässan vid Storängsbotten i Stockholm. Innan dess hade han en lång och gedigen karriär bakom sig på många väletablerade restauranger. I slutet av 1960-talet planerade Stockholms Stad ett nytt mässområde, Stockholmsmässan i Älvsjö och här fick Åke Johansson möjligheten att öppna upp den nya restaurangen S:t Erik som tog emot upp emot 700 gäster och  med ansvar för all mat och dryck till mäss-besökarna. Bolaget Mässrestauranger hade sett dagens ljus.

Numera omfattas, företagsgruppen förutom av Mäss-restauranger på Stockholmsmässan och Malmömässan, också av Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus, Teaterbaren i Kulturhuset vid Sergels Torg, Engsholms Slott på Mörkö samt Great Events Catering på Scandinavian XPO. På världsutställningen Expo 2020 i Dubai ansvarade vi för mat och dryck i den svenska paviljongens festvåning. Passionen för mat, dryck och måltiden är det som präglar familjeföretaget som nu är inne på fjärde generationen som restauratörer.

 

Allt är möjligt

Genom vår långa erfarenhet i olika anläggningar och uppdrag har vi stor erfarenhet att genomföra de mest skiftande evenemang.

 

Välkommen till oss!

Maria Stridh och Kerstin Johansson

Systrar och ägare

 

Press

I vårt pressrum finns aktuell pressinformation och bilder samlat. Bilderna är fria för publicering men ange gärna källa, Great Events Catering XPO, och fotografens namn.

 

Pressansvarig och marknadschef

Johanna Fridell

fornamn.efternamn@massrestauranger.se  

0702-40 04 12

Jobba med oss

Som medarbetare hos Great Events Catering vill vi att du med Service Inifrån och Ut följer med oss på resan till nästa nivå. Du är med och skapar unika upplevelser för våra gäster utifrån företagets värderingar och tillsammans med dina kollegor. Du är en driven person som har öga för det lilla extra och gillar att skapa positiva upplevelser utifrån företagets värderingar.

Vi tror att du är nytänkande, ansvarsfull och trivs med ett självständigt arbete för att skapa kreativa lösningar med kvalitet. Vår företagskultur är viktig för alla verksamheter i företagsgruppen och den innebär dessutom att du enklare kan jobba inom andra företag i gruppen. Något som vi uppmuntrar.

 

Lediga tjänster


Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail (GDPR) utan endast via ansökningsformuläret.