Great Events Catering XPO ingår i en aktivt privatägd restauranggrupp. Alla våra verksamheter är KRAV och/eller Svanenmärkta sedan 2008. Som nystartad verksamhet pågår arbetet med att även märka Great Events Catering XPO. I alla våra rutiner och processer arbetar vi om som om vi vore KRAV-märkta. Det betyder att vi köper in KRAV-märkta och ekologiska råvaror, tänker på hur de transporteras till oss, sorterar sopor osv.
Vi lagar mat från grunden på fina och naturliga råvaror, ofta närproducerade och svenska, utan onödiga tillsatser för att allt ska smaka på bästa sätt. Våra leverantörer är omsorgsfullt utvalda och liksom vi, värnar de om miljön och naturen. Vi vill erbjuda välsmakande, vackra och energigivande måltider. Vi arbetar med ett hållbart och långsiktigt förhållningssätt på ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt plan.
Great Events Catering XPO AB står för mat och dryck i anläggningen Scandinavian XPO under namnet Forest & Cloud. Vi ingår i en aktivt privatägd restauranggrupp. Alla våra verksamheter är KRAV och/eller Svanenmärkta sedan 2008. Som nystartad verksamhet pågår arbetet med att även märka Great Events Catering XPO. I alla våra rutiner och processer arbetar vi om som om vi vore KRAV-märkta. Det betyder att vi köper in KRAV-märkta och ekologiska råvaror, tänker på hur de transporteras till oss, sorterar sopor osv.
Vi lagar mat från grunden på fina och naturliga råvaror, ofta närproducerade och svenska, utan onödiga tillsatser för att allt ska smaka på bästa sätt. Våra leverantörer är omsorgsfullt utvalda och liksom vi värnar de om miljön och naturen. Vi bakar, kokar fonder och lagar maten från grunden i möjligaste mån för att erbjuda våra gäster välsmakande, vackra och energirika måltider. Vi arbetar med ett hållbart och långsiktigt förhållningssätt på ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt plan.
Hållbar eldsjäl
Restauranggruppen är medlem i nätverket Hållbara restauranger som främjar och stöttar restauranger i hållbarhetsarbetet. Maria Stridh, vd och delägare, har länge varit drivande i organisationen och vann 2018 priset ”Årets Hållbara Eldsjäl”.
Marias engagemang genomsyrar alla företagens arbete med hållbarhet.
Restauranggruppen är medlem i nätverket Hållbara restauranger som främjar och stöttar restauranger i hållbarhetsarbetet. Maria Stridh, vd och delägare, har länge varit drivande i organisationen och vann 2018 priset ”Årets Hållbara Eldsjäl”.
Marias engagemang genomsyrar alla företagens arbete med hållbarhet.